[صفحه اصلی ]   [ English ]  
تالارهای بحث و گفتگو -> محفل علمی(پرستاری قلب و عروق) -> پرستاران بخش الکتروفیزیولوژی و پیس میکر -> روش درمان AF
  نویسندگان نوشته‌ها
کاربر ناشناس
روش درمان AF | تاریخ ارسال: 1391/2/16- 21:40 |
User Avatar
Not Registered
روش های درمان AF چيست؟ايا ابليشن موثر است؟
برگشت به بالای صفحه
کاربر ناشناس
اشرف السادات عاشوري
درمان‌های AF: | تاریخ ارسال: 1391/2/31- 19:22 | 
User Avatar
Not Registered

اهداف درمان AF: ايجاد يک ضربان قلب منظم- کنترل تعداد ضربان قلب- جلوگيری از تشکيل لخته- کاهش ميزان حملات قلبی درمان‌های AF:

دارويی: ضد آريتمی‌ها مثل: متوپرولول- سوتالول- آميودارون، اين دارو‌ها 30 تا 60 درصد بهبودی ايجاد می‌کنند اما با گذشت زمان تاثيرات آنها به علت عادت کردن بدن به آنها کاهش پيدا می‌کنند. مضرات: بسياری از اين‌ دارو‌ها خود باعث ايجاد آريتمی‌های ديگر می‌شوند. برای رسيدن به نتيجه مطلوب بايد چندين نوع دارو امتحان شود . دارو‌های کاهش دهنده تعداد ضربان قلب مثل: ايندرال دارو‌های پيشگيری کننده از ايجاد لخته و پلاکت‌ها مثل: کومادين و آسپرين

روش‌های درمانی:

(Procedure 1- کارديورژن: در صورت عدم درمان به دارو‌ها انجام می‌شود. پس از يک بيهوشی کوتاه مدت از جريان الکتريکی استفاده می‌شود. 2- ريشه‌کنی گره AV: با استفاده از امواج راديويی گره AV را تخريب می‌کنند. در نتيجه ايمپالس‌های رسيده از دهليز به بطن منتقل نمی‌شود و بيمار به پيس احتياج دارد. در اين روش ضربان قلب بيمار هم کاهش پيدا می‌کند. اين روش تنها می‌تواند علائم AF را کاهش دهد ولی بهبودی کامل ايجاد نمی‌کند. امروزه به دليل روش‌های جايگزين کمتر استفاده می‌شود. 3- دفيبريلاتورهای کاشتنی دهليزی: وقتی بيمار علائم AF را احساس می‌کند وسيله را روشن می‌کند. اين وسيله قابليت کارکرد اتوماتيک را نيز دارد. در زمان AF مقدار اندکی انرژی توسط دستگاه ايجاد شده که علائم AF را از بين می‌برد. 4- (Maze Procedure :(New technology Maze به معنای مارپيچ جهت نشان دادن مسير جريان الکتريکی قلب بکار می‌رود. کسانی که AF‌طولانی مدت دارند که به دارو پاشخ نمی‌دهند يا باعث بزرگی دهليز شده است کانديدا‌های خوبی برای اين عمل هستند. از حدود 10 سال گذشته انجام اين روش رو به فزونی است. پس از باز کردن قفسه سينه و وصل بيمار به CPB و پمپ قلب کار آغاز می‌شود. در روش‌های قبلی جراح از ايجاد بر‌ش‌هايی در بافت قلب استفاده می‌کرد. پس از ترميم قلب اسکار ايجاد شده در قلب مانع از هدايت جريان الکتريکی شده و در نتيجه ايمپالس‌ها بلاک می‌شوند. در روش‌های جديد از امواج راديو‌يی- ليزر يا امواج ماکروويو و در نهايت از سرما جهت ايجاد اين اسکارها استفاده می‌شود. محل‌های که بيشترين احتمال ايجاد ايمپالس‌های ناجا را دارند شامل: اطراف (گوشک) دهليز چپ Lt. Atrial Appendage - آنولوس دريچه ميترال- اطراف ريشه‌های سينوس‌های کرونری و در امتداد مسيری که وريد‌های ريوی را به آنولوس ميترال می‌کنند می‌باشد. محققان به اين نتيجه رسيده‌اند که انجام اين روش فقط در دهليز چپ به همان اندازه انجام روش در هر دو دهليز موثر است. بيمار پس از عمل 24 تا 48 ساعت به مانيتورينگ کامل احتياج دارد. برخی دارو‌های کنترل کننده فشار خون و ضربان به همراه آسپرين تجويز می‌شوند. بيمار برای 4 روز تا يک هفته بستری است. پس از ترخيص معاينات دوره‌ای لازم است. پزشکان ترجيح می‌دهند اين عمل را برای بيمارانی انجام دهند که به ساير اعمال قلب مثل دريجه يا کرونر نيز نياز دارند. مگر اينکه بيمار بطور مدام از اين آريتمی رنج ببرد و به دارو پاسخ ندهند. عوارض: حمله قلبی يا Stroke - نارسايی کليه- مرگ و ساير عوارض ناشی از عمل قلب باز عوارض در کسانی که تنها عمل Maze انجام داده‌اند 1% يا کمتر بوده نسبت به کسانی که ساير عمل‌ها روی آنها بهمراه اين عمل صورت گرفته است. ميزان موفقيت عمل Maze: در AF تنها 85 تا 95% به عنوان پيشگيری از حملات AF بعد از عمل99% بطور کل در جهان 90% (مقاله از حيده راجع )

در روش ابليشن راديو فرکانسی از تکنيک های تخريب خطی (Linear lesion) در سطوح مختلف دهليز چپ (ديواره

خلفی ، سقف و ايسموس ميترال) در جهت اصلاح آناتوميک و عملکرد الکتريکی AF و پيشگيری از پيشرفت تاکی کاردی های دهليزی جديد بعد از ابليشن راديوفرکانسی می باشد. ابليشن وريد پولمونر  در سه ناحيه از وريدهای پولمونر و با استفاده از کاتتر ابليشن LASSO و ايزوله کردن وريد پولمونر و  تخريب مناطق مسئول ايجاد AF می باشد.

 

برگشت به بالای صفحه
کاربر ناشناس
masoudi522@gmail.com
مشکل قلب من چيست | تاریخ ارسال: 1393/12/26- 16:36 | 
User Avatar
Not Registered
با سلام احتراما در صورت امکان اکوی برادرم را برايم بگوييد چون زياد از پزشکی سر در نمی آورم و بيماری Af و درمان اين بيماری در صورت امکان توضيحاتی بفرماييد. با تشکر
:: f19b71d854.jpg
برگشت به بالای صفحه
صفحه 1 از 1    
عنوان پاسخ جدید :
نام یا پست الكترونیک :
برای فراگذاری فایل‌های ضمیمه می‌توانید از كادرهای زیر كمك بگیرید:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
انتخاب فایل:   توضیح فایل:
CAPTCHA
 
انجمن علمی پرستاران قلب ایران Iranian Cardiac Nurses Society
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 26 queries by YEKTAWEB 4645