[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
ارسال الکترونیکی مقاله::
برای داوران::
عضویت در انجمن::
تماس با ما::
ابزار های تحقیقات ::
::
تماس با نشریه

AWT IMAGE

صندوق پستی: 1569-14665

تلفاکس: 23922270-021

تلفن: 6-22663165-021

آدرس پایگاه الکترونیکی: http://journal.icns.org.ir

آدرس‌ پست الکترونیکی انجمن: info@icns.org.ir

آدرس پست الکترونیکی نشریه: journal@icns.org.ir

نشانی مجله: تهران، خیابان ولیعصر، ابتدای بزرگراه نیایش، بیمارستان قلب شهید رجایی- ساختمان انجمن های علمی، طبقه دوم، انجمن علمی پرستاری قلب و عروق ایران

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..

AWT IMAGE

:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
2 نتیجه برای شالی

معصومه ذاکری مقدم، ندا ثنائی، عباس عبادی، محبوبه شالی،
دوره 6، شماره 3 - ( 9-1396 )
چکیده

خلاصه
هدف. این مطالعه با هدف تحلیل مفهوم درک خطر بیماری قلبی از دیدگاه کارکنان سلامت با استفاده از روش هیبرید انجام شد.
زمینه. در بحث رفتار، آگاهی از عوامل خطر بیماری­های قلبی­عروقی بسیار ضروری است تا فرد را در تصمیم­گیری­های آگاهانه درباره ادامه رفتارهای خاصی که باعث افزایش خطر بروز این بیماری می­شود یاری کند. اما آنچه اهمیت بیشتری دارد، درک فرد از خطر بیماری است که بر عملکردهای مربوط به سلامت وی تاثیر می­گذارد.
روش. در این مطالعه، از سه مرحله تحلیل مفهوم مدل هیبرید (نظری، کار در عرصه و تحلیل نهایی) استفاده شد. در مرحلـه نظـری، مقـالات مـرتبط موجـود در پایگـاه­هـای داده­ای و موتورهای جستجو شامل Magiran، SID، Science Direct، CINAHL، PubMed، و Google Scholar در محدوده سال­های 1990 تا 2018 میلادی مورد جستجو قـرار گرفتنـد. برای جستجو، از واژه­های ”درک خطر“ و ”بیماری قلبی“ به فارسی و انگلیسی، در عنوان و چکیده مقالات استفاده شد. در مرحله کـار در عرصه، 18 نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران به روش نمونه­گیری هدفمند انتخاب شدند و از آنها مصاحبه­هـای عمیـق و نیمـه­سـاختارمند بـه عمـل آمـد. در مرحله آخر، با ترکیب دو مرحله قبل تحلیل نهایی انجام شد.
یافته ­ها. تلفیق مفاهیم حاصل از مرحله نظری و کار در عرصه، درک خطر بیماری قلبی در کارکنان سلامت را این­گونه تعریف می­کند: ”درک خطر بیماری قلبی، نوعی آگاهی اکتسابی از خطرات تهدیدکننده سلامت قلب است که تحت تاثیر باورها، ارزش­ها، فرهنگ و نگرش افراد است و باعث انگیزش جهت یادگیری و تغییر رفتارهای خودمراقبتی جهت کارآمدی در ارتقای سلامت قلب و اجتناب از عوامل خطر می­شود.“
نتیجه گیری. نتایج حاصل از مطالعه، مفهوم درک خطر بیماری قلبی در کارکنان نظام سلامت را واضح می­کند.  این واضح سازی می­تواند منجر به ارائه دیدگاه جامع از مفهوم و درک بهتر برای استفاده در تحقیق و عمل گردد.
 

زلیخا عباسی، محمد جوادی نژاد، محبوبه شالی، الهام نواب،
دوره 11، شماره 1 - ( 1-1401 )
چکیده

خلاصه
هدف. این مطالعه مروری با هدف بررسی اهمیت یک رویکرد پیشگیرانه قبل از عمل در بهبود بیماران تحت جراحی بای‌پس عروق کرونر انجام شد.
زمینه. با افزایش تعداد بیماران کاندید جراحی قلب، بهبود وضعیت سلامت قبل از عمل برای بهینه­ سازی پیامدهای پس از عمل، اهمیت زیادی پیدا کرده است. با توجه به اهمیت موضوع، این بررسی مروری با هدف ارزیابی شواهد مربوط به پیش‌توانبخشی بیماران تحت عمل جراحی بای‌پس عروق کرونر انجام شد.
روش کار. مطالعه مروری روایتی حاضر با جست­ وجوی کتابخانه‌ای و جست­ وجو در پایگاه‌های داده­ایScopus ،Cochrane Library ، Magiran ،SID ،PubMed ،Up-to-date ،OVID ، CINAHL، و Web of Science با کلیدواژه ­های جراحی بای‌پس عروق کرونر، پیش‌توانبخشی، بیماری قلبی ­عروقی، و معادل انگلیسی آنها و همچنین، بدون محدودیت زمانی انجام شد. از مجموع 104 مقاله، 63 متن کامل  مقاله وارد مرحله بررسی شدند که از بین آنها، 17 مقاله وارد مرور متون شدند.
یافته ­ها. بررسی مطالعات نشان­ دهنده اثرات مطلوب پیش‌توانبخشی بر بهبود کیفیت زندگی و پیشگیری از عوارض در اوایل دوره پس از عمل است. برنامه‌های پیش­توانبخشی باید رویکردهای چند وجهی از جمله تغذیه، ورزش و کاهش نگرانی را برای بهبود تاب ­آوری بیمار در دوره قبل از عمل اتخاذ کنند، دوره قبل از عمل فرصتی مهم برای اجرای مداخلات پیش‌توانبخشی آن دسته از بیماران آسیب­ پذیری است که منتظر جراحی قلب هستند.
نتیجه ­گیری. پیش‌توانبخشی قلب شامل طیف وسیعی از مداخلات پیشگیرانه است که می‌تواند توسط پرستاران به بیمارانی که تحت عمل جراحی قلب قرار دارند، آموزش داده شود. پیش‌توانبخشی نیاز به رویکردی بین‌رشته ای دارد، زیرا مستلزم تغییر از الگوی فعلی مراقبت‌های سلامتی و تبدیل از مراقبت تک بعدی به مراقبت بین رشته­ ای است که می‌تواند به عنوان ابزاری موثر برای حوزه پزشکی و پرستاری در شناسایی به موقع اختلالات جسمی و روانی در ارزیابی اولیه قبل از عمل، آموزش و مدیریت قبل از عمل، و همچنین، پیشگیری از عوارض پس از عمل باشد.


صفحه 1 از 1     

فصلنامه پرستاری قلب و عروق Iranian Journal of Cardiovascular Nursing
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4660